ÖNCELİKLE ZEYMURANCAFEYİ TAKİP ETMEK VE DESTEK VERMEK İÇİN 2 SANIYENIZI AYIRIP YANDAKI FACE KUTUSUNA TIKLAYARAK BEGENMENIZI RICA EDIYORUM
KAYSERİ KATMERİ denilince kayınvalidemin üzerine tanımam çok ama çok güzel olur
margarın erıtılır ,içine tahin eklenerek karıştırılır
bezeler tutulduktan sonra açma işlemi başlar
açma işlemi devam ediyor
açılmış hali
margarınlı tahınlı karışım sürülüyor
karışım sürülmüş
yanlarından katlayarak iç malzemenin her yere ulaşması sağlanıyor
rulo yapılıyor
iki taraftan rulo yapılıyor
diger uclarda katlanarak kenarda 10 dakika kadar bekletiliyor
avcumuzun içiyle hamur yuvarlanarak uzunca açılıyor
uzunca açılan hamurdan kendi etrafında çevrilerek minik bezeler oluşturuluyor
minik bezeler
bu bezeler unlanmış tezgahta açılıyor
açılma noktası
sacın üzerinde pişiriliyor,saç yoksa pizza tavası(teflon tava )da olur
TARİFİ BU LİNKTE
1 yorum:
süper ellerınıze sağlık.Baktıkça bakasım geldi nefıs gorunuyor.
Yorum Gönder