21 Temmuz 2013 Pazar

HAŞHAŞLI CEVİZLİ AMASYA ÇÖREĞİ NASIL YAPILIR


  HAŞHAŞLI CEVİZLİ AMASYA ÇÖREĞİ





GÖRSELLER ZEYMURANCAFEE.COM AİTTİR

TARİFİ BURADA

Yukarıdaki videodan da yapımı 
izleyebilirsiniz.



2 yorum:

Unknown dedi ki...

ÇOK GÜZEL LOKUM GİBİ YUMUŞACIK GÖRÜNÜYOR TADI MUTLAKA NEFİSTİR AFİYET OLSUN:)HAŞ HAŞ VE ONUNLA YAPILAN MARİFETLERİ BEN AFYONUN BİLİRDİM :)))AMASYAYLANDA PAYLAŞIRIZ:))ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK CANIM ESPRİMİHOŞ GÖRÜNE SIĞINARAK YAPTIM GECENİZ HAYIRLA KALSIN

zeymurancafe dedi ki...

merhaba bende oncelerı Konyaya ait sanırdım baktım aslında haşhaş yetiştiriciliği yapılan pek çok yerde yapılıyor iyiki tek bir yerde değil de pek çok yerde yapılıyor bız de boylece farklı tatları denemıs yemiş oluyoruz afyon bükmesiafyon lokumu da çok meşhurdur zaten güzel yorumunuz için çok teşekkur edıyorum sevgiler...