15 Şubat 2013 Cuma

KIRNİŞ GILNİŞ YA DA CIRDINGIŞ NASIL YAPILIR


REESİMLER DÜZENLENECEK






















8 yorum:

Seyyah Gül dedi ki...

ÇOK EMEKLİ AMA ÇOKDA LEZZETLİ

Nursevin Sönmez dedi ki...

Çok uğraştırıcı ve lezzetli bir mantı tarzı. Ellerinize sağlık. Yapanı yormuş.hAYIRLI OLSUN. BLOĞUNUZ.

zeymuran dedi ki...

aslında zor gıbı gorunuyor ama bır yapmaya başlandı mı ınsanın hepsını ben yapayım dıyesı gelıyor kayınvaldem ben ve kayınvaldemın komsusu hep bırlıkte yaptık :)teşekkur edıyorum nursevın hanım

kardelen sezgin dedi ki...

Hemen geldim canım benim kökenimde Sıvas gözlerim dikkatle bakıyorum resimlerde anlatım çok iyi olmuş denerim ben bunu yapanların ellerine sağlık ,böyle yöresel yemekleri öğrenmek isterim her zaman kültürü yaşatmak ve aktarmak çok önemli.O Sıvas lı komşuya bir sor bakalım daha ne yemekler biliyor öğrenelim benden de selamlar

Sherlock Holms dedi ki...

Gerçekten zor ama lezzetli bir mantıya benziyor. Ellerinize sağlık.
- Ben de fotoğraf blog'uma beklerim :)

sciencephotography.blogspot.com/

Sherlock Holms dedi ki...

Çok zor ama lezzetli bir mantı. Ellerinize sağlık.
- Ben de fotoğraf blog'uma beklerim :)

sciencephotography.blogspot.com/

BİRİNCİSİN dedi ki...

Ellerinize sağlık çok emekli ama nefis bir mantı.Selamlar:)

Fatma Damyan dedi ki...

Canım biraz el uğraştırsa da nefis bir yemek ortaya çıkıyor:)))Buna değer bence.
Ellerinize sağlık...
Sevgiler..